Rabarbercrumble

Rabarbercrumble is een heerlijk zoet dessert dat gemakkelijk te maken is. Het is een perfecte manier om de zoete smaak van rabarber te combineren met de knapperige textuur van de crumble. Deze rabarbercrumble is een heerlijke traktatie die iedereen zal smaken.

Ingrediënten:

– 500 gram rabarber
– 150 gram suiker
– 2 eetlepels bloem
– 100 gram boter
– 100 gram havermout
– 1 theelepel kaneel

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Snij de rabarber in kleine stukjes en doe deze in een ovenschaal.

3. Voeg de suiker, bloem en kaneel toe en meng alles goed.

4. Smelt de boter in een pannetje en voeg de havermout toe. Roer alles goed door elkaar.

5. Verdeel het havermoutmengsel over de rabarber in de ovenschaal.

6. Bak de rabarbercrumble in de oven gedurende 25-30 minuten.

7. Serveer de rabarbercrumble warm met een bolletje vanille-ijs.

Rabarbercrumble

Geef een reactie

Schuiven naar boven