Pijlinktvis

Pijlinktvis is een heerlijk en smakelijk vissoort die je op veel manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je de pijlinktvis kunt bereiden met een heerlijke saus van knoflook, citroen en olijfolie. Het resultaat is een heerlijke maaltijd die je meteen kunt serveren.

Ingrediënten:

– 4 pijlinktvissen
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 citroen, in partjes
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de pijlinktvissen op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Bestrooi de pijlinktvissen met zout en peper.

4. Verdeel de knoflook en citroenpartjes over de pijlinktvissen.

5. Bak de pijlinktvissen in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de pijlinktvis met de knoflook, citroen en olijfolie saus.

Pijlinktvis

Geef een reactie

Schuiven naar boven