Paarse spitskool

Paarse spitskool is een heerlijke groente die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de paarse spitskool geroosterd met knoflook en olijfolie, waardoor het een heerlijke, smaakvolle maaltijd wordt. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt.

Ingrediënten:

– 1 paarse spitskool

– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de paarse spitskool in dunne plakjes.

3. Leg de plakjes op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

4. Bestrooi met de gehakte knoflook, zout en peper.

5. Rooster de paarse spitskool in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de plakjes goudbruin zijn.

6. Serveer de paarse spitskool warm.

Paarse spitskool

Geef een reactie

Schuiven naar boven