Met rabarber

Rabarber is een heerlijk fruit dat vaak wordt gebruikt in desserts. Het is een lekker zoet en zuur fruit dat een heerlijke smaak heeft. In dit recept maken we een heerlijke rabarber crumble. Deze crumble is een perfecte combinatie van zoete rabarber en knapperige crumble.

Ingrediënten:

– 500 gram rabarber

– 150 gram suiker

– 2 eetlepels bloem

– 100 gram boter

– 100 gram havermout

– 1 theelepel kaneel

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.

2. Was de rabarber en snijd deze in kleine stukjes.

3. Doe de rabarber in een ovenschaal en voeg de suiker, bloem en kaneel toe.

4. Meng de boter, havermout en suiker in een kom tot een kruimelig mengsel.

5. Verdeel het kruimelige mengsel over de rabarber in de ovenschaal.

6. Bak de crumble in de oven gedurende 25-30 minuten.

7. Serveer de rabarber crumble warm met een bolletje vanille-ijs.

Met rabarber

Geef een reactie

Schuiven naar boven