Met dille

Dille is een veelzijdige kruid dat veel gebruikt wordt in de keuken. Het heeft een frisse, anijsachtige smaak die heerlijk is in salades, soepen, sauzen en gerechten met vis. In dit recept gebruiken we dille om een heerlijke, smaakvolle vis te maken.

Ingrediënten:

– 4 kabeljauwfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels versgehakte dille
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kabeljauwfilets op een met bakpapier beklede bakplaat.

3. Meng de olijfolie, dille, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom.

4. Bestrijk de kabeljauwfilets met het mengsel.

5. Bak de kabeljauwfilets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de kabeljauwfilets met een frisse salade of groenten.

Eet smakelijk!

Met dille

Geef een reactie

Schuiven naar boven