Lamshaas

Lamshaas is een heerlijk stuk vlees dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de lamshaas gebakken in de oven met een kruidige marinade. De marinade bestaat uit olijfolie, knoflook, oregano, tijm, paprikapoeder, zout en peper. Deze ingrediënten geven de lamshaas een heerlijke smaak. Dit recept is eenvoudig te maken en het resultaat is een heerlijk stuk vlees dat perfect past bij een salade of aardappelen.

Ingrediënten:

– 1 lamshaas
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de lamshaas in een ovenschaal.

3. Meng de olijfolie, knoflook, oregano, tijm, paprikapoeder, zout en peper in een kom.

4. Bestrijk de lamshaas met de marinade.

5. Bak de lamshaas in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de binnenkant van het vlees gaar is.

6. Serveer de lamshaas met een salade of aardappelen.

Lamshaas

Geef een reactie

Schuiven naar boven