Kippenbouten

Kippenbouten zijn een heerlijk en makkelijk te bereiden gerecht. Ze zijn lekker knapperig van buiten en sappig van binnen. In dit recept worden de kippenbouten gebakken in een oven met een kruidige korst. De kippenbouten worden geserveerd met een frisse salade en een knapperige aardappelpuree. Dit recept is een geweldige manier om een gezonde maaltijd te bereiden die iedereen zal smaken.

Ingrediënten:

– 4 kippenbouten
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kippenbouten op een bakplaat en besprenkel ze met de olijfolie.

3. Meng de paprikapoeder, knoflookpoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom en strooi het mengsel over de kippenbouten.

4. Bak de kippenbouten in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Serveer de kippenbouten met een frisse salade en knapperige aardappelpuree.

Kippenbouten

Geef een reactie

Schuiven naar boven