Corndog

Corndogs zijn een lekker en eenvoudig te maken snack. Ze zijn een favoriet bij veel mensen, vooral bij kinderen. Corndogs zijn gemaakt van een deegmengsel dat om een worstje wordt gewikkeld en vervolgens gefrituurd. In dit recept leer je hoe je een heerlijke corndog kunt maken.

Ingrediënten:

– 1 kopje maïsmeel
– 1 kopje bloem
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/2 kopje melk
– 1 ei
– 1/4 kopje olie
– 8 worstjes

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olie in een diepe pan op middelhoog vuur.

2. Meng in een kom de maïsmeel, bloem, bakpoeder en zout.

3. Voeg de melk, het ei en de olie toe en meng tot een glad deeg.

4. Wikkel het deeg om de worstjes en zorg ervoor dat ze goed bedekt zijn.

5. Frituur de corndogs in de olie totdat ze goudbruin zijn.

6. Laat de corndogs afkoelen en serveer ze met ketchup of mosterd.

Eet smakelijk!

Corndog

Geef een reactie

Schuiven naar boven