Cordon bleu

Cordon Bleu is een klassiek gerecht dat bestaat uit kipfilet, ham en kaas. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd kunt bereiden. Het is een perfecte maaltijd voor een avondje thuis of als je gasten hebt. Hieronder volgt het recept voor Cordon Bleu.

Ingrediënten:

– 4 kipfilets
– 4 plakken ham
– 4 plakken kaas
– 2 eieren
– 2 eetlepels bloem
– 1 eetlepel olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Klop de eieren in een kom en voeg wat zout en peper toe.

3. Leg de kipfilets op een snijplank en bestrijk ze met wat olijfolie.

4. Leg een plak ham en kaas op elke kipfilet.

5. Rol de kipfilets op en druk de randen goed aan.

6. Haal de kipfilets door het eimengsel en daarna door de bloem.

7. Leg de kipfilets in een ovenschaal en bak ze in de oven gedurende 20-25 minuten.

8. Serveer de cordon bleu met een salade of aardappelen.

Eet smakelijk!

Cordon bleu

Geef een reactie

Schuiven naar boven