Chocolate mousse

Chocolate mousse is een heerlijk en luchtig dessert dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een perfecte afsluiter van een maaltijd of een lekker tussendoortje. Met dit recept kun je een heerlijke chocolademousse maken die je gasten zeker zullen waarderen.

Ingrediënten:

– 200 gram pure chocolade
– 4 eieren
– 2 eetlepels suiker
– 2 eetlepels water
– 2 eetlepels room

Bereidingswijze:

1. Smelt de chocolade au bain-marie.

2. Klop de eieren met de suiker en het water tot een luchtige massa.

3. Voeg de gesmolten chocolade toe aan de eiermassa en mix goed.

4. Voeg de room toe en mix nogmaals goed.

5. Verdeel de chocolademousse over 4 kommen en laat afkoelen in de koelkast.

6. Serveer de chocolademousse met wat vers fruit of slagroom.

Eet smakelijk!

Chocolate mousse

Geef een reactie

Schuiven naar boven