Chipolatapudding

Chipolatapudding is een heerlijk en eenvoudig dessert dat je in een mum van tijd kunt maken. Het is een lekkere combinatie van chocolade, koekjes en slagroom. Het is een perfecte afsluiter van een maaltijd of een lekker tussendoortje. Hieronder volgt het recept voor chipolatapudding.

Ingrediënten:

– 200 gram chocolade
– 200 ml slagroom
– 2 eetlepels suiker
– 2 eetlepels boter
– 2 eetlepels cacaopoeder
– 200 gram koekjes

Bereidingswijze:

1. Smelt de chocolade samen met de boter in een steelpan op laag vuur.

2. Voeg de suiker en het cacaopoeder toe en roer goed door.

3. Voeg de slagroom toe en roer goed door.

4. Verkruimel de koekjes en voeg deze toe aan het chocolademengsel.

5. Verdeel het mengsel over 4 kommen en laat afkoelen.

6. Serveer de chipolatapudding met wat extra slagroom en koekjes.

Eet smakelijk!

Chipolatapudding

Geef een reactie

Schuiven naar boven