Botervis

Botervis is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een lekker en gezond alternatief voor vlees en een geweldige manier om vis te eten. Botervis is een gerecht dat bestaat uit visfilets die worden gebakken in boter. De visfilets worden gekruid met zout en peper en vervolgens gebakken in een hete pan. Het resultaat is een heerlijk gebakken vis met een knapperige korst en een zachte, sappige binnenkant. Hieronder volgt het recept voor botervis.

Ingrediënten:

– 4 visfilets (zalm, kabeljauw, tilapia, etc.)

– 2 eetlepels boter

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 1 eetlepel citroensap

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de visfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de boter.

3. Bestrooi de visfilets met zout en peper.

4. Bak de visfilets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

5. Haal de vis uit de oven en bestrijk deze met citroensap.

6. Serveer de botervis met een salade of aardappelpuree.

Botervis

Geef een reactie

Schuiven naar boven