Biefreepjes

Biefreepjes zijn een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een lekkere manier om rundvlees te bereiden en het is ook nog eens gezond. In dit recept leer je hoe je biefreepjes kunt maken met een heerlijke saus.

Ingrediënten:

– 500 gram biefreepjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 eetlepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel korianderpoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 1/2 kopje tomatenpuree
– 1/2 kopje water
– 1/4 kopje olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn.

3. Voeg de biefreepjes toe en bak ze aan beide kanten goudbruin.

4. Voeg de paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, zout en peper toe en roer goed door.

5. Voeg de tomatenpuree, water en olijfolie toe en roer goed door.

6. Breng het geheel aan de kook en laat het 10 minuten zachtjes koken.

7. Verdeel de biefreepjes over een ovenschaal en giet de saus erover.

8. Zet de ovenschaal in de oven en bak de biefreepjes in 20 minuten gaar.

9. Serveer de biefreepjes met wat rijst of aardappelen.

Biefreepjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven