Baileys paasei

Baileys Paasei is een heerlijk en verrassend dessert dat perfect is voor Pasen. Het is eenvoudig te maken en heeft een heerlijke smaak van Baileys Irish Cream. Deze paasei’s zijn gevuld met een romige Baileys-vulling en worden afgewerkt met een laagje chocolade. Het is een leuk en lekker dessert dat iedereen zal genieten.

Ingrediënten:

– 200 gram pure chocolade
– 200 ml Baileys Irish Cream
– 2 eetlepels suiker
– 2 eetlepels boter
– 2 eetlepels melk
– 1 theelepel vanille-extract

Bereidingswijze:

1. Smelt de chocolade in een kom boven een pan met heet water.

2. Voeg de Baileys, suiker, boter, melk en vanille-extract toe aan de gesmolten chocolade en roer goed om te combineren.

3. Verdeel de chocolade-Baileys-vulling over 6 paasei-vormen en zet ze in de koelkast totdat ze stevig zijn.

4. Smelt de resterende chocolade in een kom boven een pan met heet water.

5. Haal de paasei’s uit de koelkast en dip ze in de gesmolten chocolade.

6. Laat de paasei’s afkoelen en hard worden.

7. Serveer de Baileys Paasei’s en geniet ervan!

Baileys paasei

Geef een reactie

Schuiven naar boven