Marokkaanse kip

Marokkaanse kip is een heerlijke, smaakvolle maaltijd die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een combinatie van kruiden, specerijen en sauzen die een heerlijke smaak en aroma geven aan de kip. In dit recept gebruiken we kaneel, komijn, paprika, knoflook en olijfolie om de kip te marineren. De kip wordt vervolgens gebakken in de oven totdat het gaar is. Serveer de kip met een salade of rijst voor een heerlijke maaltijd.

Ingrediënten:

– 2 kipfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel kaneel
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel paprika
– 2 teentjes knoflook, geperst
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng de olijfolie, kaneel, komijn, paprika, knoflook, zout en peper in een kom.

3. Leg de kipfilets in een ovenschaal en bedek ze met de marinade. Laat de kip minstens 30 minuten marineren.

4. Bak de kip in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat de kip gaar is.

5. Serveer de kip met een salade of rijst.

Marokkaanse kip

Geef een reactie

Schuiven naar boven