Aardbeien bavarois

Aardbeien bavarois is een heerlijk zoet dessert dat perfect is voor een speciale gelegenheid. Het is een luchtige, romige bavarois met een frisse aardbeiensmaak. Deze aardbeien bavarois is gemakkelijk te maken en heeft een prachtige presentatie.

Ingrediënten:

– 200 gram aardbeien
– 2 eetlepels suiker
– 2 eetlepels citroensap
– 2 eetlepels gelatinepoeder
– 250 ml slagroom
– 2 eetlepels poedersuiker

Bereidingswijze:

1. Begin met het maken van de aardbeienvulling. Pureer de aardbeien met een staafmixer. Voeg de suiker, citroensap en gelatinepoeder toe en meng goed.

2. Klop de slagroom met de poedersuiker tot het stijf is.

3. Voeg de aardbeienvulling toe aan de slagroom en meng goed.

4. Verdeel de aardbeienbavarois over 4 kleine glazen en zet in de koelkast om op te stijven.

5. Serveer de aardbeienbavarois met wat vers fruit en geniet van je heerlijke dessert!

Aardbeien bavarois

Geef een reactie

Schuiven naar boven