Gebakken aardappeltjes

Gebakken aardappeltjes zijn een heerlijk en eenvoudig bijgerecht dat bij veel maaltijden past. Deze gebakken aardappeltjes zijn krokant van buiten en zacht van binnen. Ze zijn gemaakt met olijfolie, knoflook, kruiden en een beetje zout. Deze gebakken aardappeltjes zijn een perfecte manier om je maaltijd af te maken.

Ingrediënten:

– 4 grote aardappelen, geschild en in blokjes gesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de aardappelblokjes op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

3. Voeg de knoflook, oregano, tijm, paprikapoeder en zout toe en meng goed.

4. Bak de aardappelblokjes in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat ze krokant en goudbruin zijn.

5. Serveer de gebakken aardappeltjes warm.

Gebakken aardappeltjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven