Met kippenreepjes

Kippenreepjes zijn een heerlijke en gezonde manier om je maaltijd te beginnen. Ze zijn gemakkelijk te bereiden en kunnen worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en groenten. In dit recept leer je hoe je kippenreepjes kunt maken met een knapperige korst en een sappig binnenste.

Ingrediënten:

– 500 gram kippenreepjes
– 2 eieren
– 2 eetlepels bloem
– 1 eetlepel paprikapoeder
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 1/4 kopje paneermeel
– 1/4 kopje geraspte kaas
– 1/4 kopje olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Klop de eieren in een kom en voeg de bloem, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar.

3. Voeg de kippenreepjes toe aan de kom en meng alles goed door elkaar.

4. Voeg de paneermeel, geraspte kaas en olijfolie toe en meng alles goed door elkaar.

5. Leg de kippenreepjes op een met bakpapier beklede bakplaat.

6. Bak de kippenreepjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn.

7. Serveer de kippenreepjes met je favoriete saus en groenten.

Met kippenreepjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven