Bloemkool curry

Bloemkool curry is een heerlijke, smaakvolle maaltijd die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een geweldige manier om bloemkool te combineren met een verscheidenheid aan kruiden en specerijen. Deze curry is een heerlijke combinatie van smaken en is een geweldige manier om bloemkool te eten. Hier is hoe je het kunt maken.

Ingrediënten:

– 1 bloemkool, in roosjes gesneden
– 2 uien, gehakt
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 2 tomaten, gehakt
– 1 theelepel kurkuma
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel koriander
– 1 theelepel garam masala
– 1 theelepel chili poeder
– 1/2 theelepel zout
– 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.

2. Voeg de uien, knoflook en tomaten toe en bak tot de uien glazig zijn.

3. Voeg de kruiden toe en bak nog een paar minuten.

4. Voeg de bloemkool toe en bak nog een paar minuten.

5. Voeg een kopje water toe en breng aan de kook.

6. Laat de curry zachtjes koken tot de bloemkool gaar is.

7. Breng op smaak met zout en serveer.

Geniet van je bloemkool curry!

Bloemkool curry

Geef een reactie

Schuiven naar boven