Bagels

Bagels zijn een heerlijk en veelzijdig ontbijt. Ze zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden gevuld met allerlei verschillende ingrediënten. In dit recept leer je hoe je zelf bagels kunt maken. Je kunt ze vullen met je favoriete ingrediënten en genieten van een heerlijk ontbijt.

Ingrediënten:

– 500 gram bloem
– 2 theelepels zout
– 2 theelepels suiker
– 2 theelepels gist
– 2 eetlepels olie
– 300 ml lauw water

Bereidingswijze:

1. Meng de bloem, zout, suiker en gist in een kom.

2. Voeg de olie toe en kneed het deeg met je handen.

3. Voeg het lauwe water toe en kneed het deeg nog een paar minuten.

4. Laat het deeg een uur rusten.

5. Verdeel het deeg in 8 gelijke stukken en maak er 8 balletjes van.

6. Druk de balletjes plat en maak er een gat in het midden.

7. Leg de bagels op een met bakpapier beklede bakplaat.

8. Laat de bagels nog een uur rusten.

9. Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.

10. Bak de bagels in de oven gedurende 20 minuten.

11. Laat de bagels afkoelen en vul ze met je favoriete ingrediënten.

Eet smakelijk!

Bagels

Geef een reactie

Schuiven naar boven