Zalm met rijst en groenten

Zalm met rijst en groenten is een heerlijke maaltijd die je in een handomdraai kunt bereiden. Het is een gezonde en smakelijke combinatie van vis, rijst en groenten. In dit recept wordt de zalm gebakken in een oven en geserveerd met gekookte rijst en een mix van verschillende groenten. Het is een eenvoudig en lekker gerecht dat je in een mum van tijd op tafel kunt zetten.

Ingrediënten:

– 4 zalmfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 kopje gekookte rijst
– 1 kopje gemengde groenten (bijvoorbeeld wortelen, paprika, ui, courgette, etc.)

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de zalmfilets op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met zout, peper en knoflookpoeder.

3. Bak de zalm in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

4. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

5. Bak de groenten in een koekenpan met een beetje olijfolie.

6. Serveer de zalm met de rijst en de groenten.

Eet smakelijk!

Zalm met rijst en groenten

Geef een reactie

Schuiven naar boven