Witte chocoladetaart

Witte chocoladetaart is een heerlijke traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze taart is licht en luchtig, met een romige witte chocoladesmaak. Het is een perfecte toetjes voor een speciale gelegenheid of gewoon als een lekker tussendoortje. Hieronder volgt het recept voor deze heerlijke taart.

Ingrediënten:

– 200 gram witte chocolade
– 200 gram roomboter
– 4 eieren
– 200 gram suiker
– 200 gram bloem
– 2 theelepels bakpoeder
– 2 eetlepels melk

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Smelt de witte chocolade en de roomboter in een pannetje op laag vuur.

3. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtig mengsel.

4. Voeg de gesmolten chocolade en roomboter toe aan het eimengsel en mix goed.

5. Voeg de bloem, bakpoeder en melk toe en mix tot een glad beslag.

6. Vet een springvorm in en giet het beslag erin.

7. Bak de taart in de oven gedurende 30-35 minuten.

8. Laat de taart afkoelen en garneer met poedersuiker.

Geniet van je heerlijke witte chocoladetaart!

Witte chocoladetaart

Geef een reactie

Schuiven naar boven