Warm gerookte zalm

Warm gerookte zalm is een heerlijk en gezond gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een zonnige dag, of als je gewoon zin hebt in een lekkere maaltijd. De zalm wordt gerookt met een combinatie van kruiden en specerijen, waardoor het een heerlijke smaak krijgt. Hieronder volgt een recept voor warm gerookte zalm.

Ingrediënten:

– 2 koppen gerookte zalm
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de gerookte zalm op een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie.

3. Meng de knoflookpoeder, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom en strooi het mengsel over de zalm.

4. Bak de zalm in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de zalm gaar is.

5. Serveer de warm gerookte zalm met een salade of groenten. Geniet ervan!

Warm gerookte zalm

Geef een reactie

Schuiven naar boven