Vulling kalkoen

Kalkoenvulling is een heerlijke manier om een kalkoen te vullen met een smaakvolle, sappige vulling. Het is een eenvoudig recept dat je kunt aanpassen aan je eigen smaak. Met deze stap-voor-stap-instructies kun je een heerlijke kalkoenvulling maken die je familie en vrienden zeker zullen waarderen.

Ingrediënten:

– 2 koppen gedroogde broodkruimels
– 1 kopje gehakte walnoten
– 1 kopje gehakte gedroogde abrikozen
– 1 kopje gehakte gedroogde pruimen
– 1 kopje gehakte uien
– 1 kopje gehakte knoflook
– 1 kopje gehakte verse kruiden (bijvoorbeeld peterselie, tijm, rozemarijn)
– 1/2 kopje boter
– 1/2 kopje melk
– 1 ei
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Meng de broodkruimels, walnoten, abrikozen, pruimen, uien, knoflook en kruiden in een grote kom.

3. Smelt de boter in een kleine kom en voeg de melk en het ei toe. Roer goed.

4. Voeg de boter-melk-ei-mengsel toe aan de kruidenmengsel en roer goed.

5. Breng op smaak met zout en peper.

6. Vul de kalkoen met de vulling en plaats de kalkoen in een ovenschaal.

7. Bak de kalkoen in de oven gedurende 1,5 uur of totdat de kalkoen gaar is.

8. Laat de kalkoen afkoelen voordat je hem serveert.

Geniet van je heerlijke kalkoenvulling!

Vulling kalkoen

Geef een reactie

Schuiven naar boven