Vruchtentaart

Vruchtentaart is een heerlijke traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze taart is een perfecte combinatie van zoete en zure smaken, met een knapperig koekje als basis. Met deze stap-voor-stap-instructies kun je een heerlijke vruchtentaart maken die iedereen zal smullen.

Ingrediënten:

– 200 gram koekjes
– 100 gram boter
– 500 gram gemengde vruchten (bijvoorbeeld aardbeien, frambozen, bramen, blauwe bessen)
– 200 gram suiker
– 2 eetlepels maïzena
– 2 eetlepels citroensap

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Verkruimel de koekjes en meng deze met de gesmolten boter.

3. Verdeel het koekjesmengsel over de bodem van een springvorm en druk het aan.

4. Bak de bodem in de oven gedurende 10 minuten.

5. Meng de vruchten met de suiker, maïzena en citroensap.

6. Verdeel het vruchtenmengsel over de koekjesbodem.

7. Bak de taart nogmaals gedurende 25 minuten.

8. Laat de taart afkoelen en serveer.

Vruchtentaart

Geef een reactie

Schuiven naar boven