Voor kabeljauw

Kabeljauw is een heerlijke vis die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept gaan we de kabeljauw bereiden met een heerlijke saus van knoflook, citroen en kruiden. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan.

Ingrediënten:

– 2 kabeljauwfilets
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel gedroogde rozemarijn
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kabeljauwfilets in een ovenschaal.

3. Meng de knoflook, olijfolie, citroensap, oregano, tijm, rozemarijn, zout en peper in een kom.

4. Giet de saus over de kabeljauwfilets.

5. Zet de ovenschaal in de oven en bak de kabeljauw gedurende 15-20 minuten.

6. Serveer de kabeljauw met een frisse salade of aardappelpuree.

Voor kabeljauw

Geef een reactie

Schuiven naar boven