Volkorenpasta

Volkorenpasta is een heerlijke, gezonde manier om je maaltijd te verrijken. Het is een goede bron van vezels, eiwitten en mineralen. Volkorenpasta is ook een geweldige manier om je maaltijd te variëren. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke volkorenpasta kunt maken met een paar eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten:

– 500 gram volkorenpasta
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 ui, fijngehakt
– 1 blik tomatenblokjes
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Breng een grote pan met water aan de kook. Voeg de volkorenpasta toe en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en ui toe en bak tot de ui glazig is.

3. Voeg de tomatenblokjes, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed. Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.

4. Giet de volkorenpasta af en voeg deze toe aan de tomatensaus. Roer goed en laat nog 5 minuten zachtjes koken.

5. Serveer de volkorenpasta met de tomatensaus en geniet ervan!

Volkorenpasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven