Vis uit de oven

Vis uit de oven is een heerlijke manier om vis te bereiden. Het is eenvoudig, gezond en smaakvol. In dit recept gebruiken we een combinatie van knoflook, citroen, olijfolie en kruiden om de vis een heerlijke smaak te geven. We serveren de vis met een frisse salade en een knapperig stukje brood. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 4 porties visfilet (zoals zalm, kabeljauw of tilapia)

– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel gedroogde rozemarijn
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de visfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, citroensap, oregano, tijm, rozemarijn, zout en peper in een kom.

4. Bestrijk de visfilets met het mengsel.

5. Bak de visfilets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de vis met een frisse salade en een knapperig stukje brood.

Vis uit de oven

Geef een reactie

Schuiven naar boven