Vegetarisch noedels

Vegetarische noedels zijn een heerlijke en gezonde manier om je maaltijd te verrijken. Ze zijn gemakkelijk te bereiden en kunnen worden gecombineerd met allerlei verschillende ingrediënten. In dit recept maken we een heerlijke vegetarische noedelmaaltijd met een mix van groenten, noedels en een lekkere saus. Dit is een geweldige manier om je maaltijd te verrijken met een gezonde en smaakvolle maaltijd.

Ingrediënten:

– 200 gram noedels naar keuze
– 1 ui, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 courgette, in plakjes
– 1 blikje mais
– 1 blikje kidneybonen
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels sojasaus
– 1 theelepel gemberpoeder
– 1 theelepel kurkuma
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook.

3. Voeg de paprika, courgette, mais en kidneybonen toe en bak deze 5 minuten mee.

4. Voeg de sojasaus, gemberpoeder, kurkuma en paprikapoeder toe en roer alles goed door elkaar.

5. Voeg de gekookte noedels toe en roer alles goed door elkaar.

6. Breng op smaak met zout en peper.

7. Serveer de noedels met een lekkere salade.

Eet smakelijk!

Vegetarisch noedels

Geef een reactie

Schuiven naar boven