Vegan pannenkoeken

Vegan pannenkoeken zijn een heerlijke, gezonde en plantaardige manier om te genieten van een klassiek ontbijt. Deze vegan pannenkoeken zijn gemaakt met een mengsel van tarwebloem, sojamelk, bakpoeder en kokosolie. Ze zijn licht, luchtig en heerlijk zoet. Met deze recept kun je eenvoudig een heerlijke vegan pannenkoeken maken die je hele gezin zal smullen.

Ingrediënten:

– 2 kopjes tarwebloem
– 2 theelepels bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 2 kopjes sojamelk
– 2 eetlepels kokosolie
– 2 eetlepels ahornsiroop

Bereidingswijze:

1. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur.

2. Meng in een grote kom de tarwebloem, bakpoeder en zout.

3. Voeg de sojamelk, kokosolie en ahornsiroop toe en meng tot een glad beslag.

4. Voeg wat kokosolie toe aan de koekenpan en giet een kleine hoeveelheid beslag in de pan.

5. Bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.

6. Serveer de pannenkoeken met wat ahornsiroop en vers fruit.

Vegan pannenkoeken

Geef een reactie

Schuiven naar boven