Vegan kapsalon

Vegan kapsalon is een heerlijke, gezonde en plantaardige versie van de klassieke kapsalon. Het is een lekkere maaltijd die je gemakkelijk thuis kunt maken. In dit recept gebruiken we veganistische shoarma, maar je kunt ook andere veganistische ingrediënten gebruiken. Je kunt de kapsalon ook variëren door andere groenten toe te voegen. Dit recept is een lekkere, gezonde en veganistische versie van de klassieke kapsalon.

Ingrediënten:

– 2 pakken veganistische shoarma
– 2 uien, gesnipperd
– 2 paprika’s, in blokjes
– 2 tomaten, in blokjes
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel paprikapoeder
– 1 eetlepel komijnpoeder
– 1 eetlepel korianderpoeder
– 1 eetlepel chilipoeder
– 1 eetlepel oregano
– 1 eetlepel tijm
– 1 eetlepel zout
– 1 eetlepel peper
– 1 pakje veganistische kaas
– 1 pakje veganistische frietjes

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui, paprika, tomaat en knoflook toe. Bak de groenten op middelhoog vuur gedurende 5 minuten.

3. Voeg de kruiden toe en bak nog een paar minuten.

4. Voeg de veganistische shoarma toe en bak nog een paar minuten.

5. Leg de veganistische frietjes op een ovenschaal en bestrooi met de veganistische kaas.

6. Verdeel de groenten en shoarma over de frietjes en bestrooi met nog wat kaas.

7. Bak de kapsalon in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de kaas gesmolten is.

8. Serveer de veganistische kapsalon met een salade of een andere groente.

Eet smakelijk!

Vegan kapsalon

Geef een reactie

Schuiven naar boven