Varkenswangetjes

Varkenswangetjes zijn een heerlijk en smakelijk gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een klassieker die je met verschillende ingrediënten kunt bereiden. In dit recept gebruiken we een combinatie van knoflook, uien, wortelen, tomatenpuree en kruiden om de varkenswangetjes een heerlijke smaak te geven. Deze gerecht is een geweldige optie voor een weekavondmaaltijd of als je gasten hebt. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 4 varkenswangetjes
– 2 uien, fijngehakt
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 wortelen, in plakjes
– 2 eetlepels tomatenpuree
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– Olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de varkenswangetjes in een ovenschaal en bestrijk ze met olijfolie.

3. Voeg de uien, knoflook, wortelen, tomatenpuree, paprikapoeder, komijnpoeder, oregano, tijm, zout en peper toe en meng alles goed.

4. Zet de ovenschaal in de oven en bak de varkenswangetjes gedurende 30 minuten.

5. Serveer de varkenswangetjes met een salade of aardappelpuree.

Varkenswangetjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven