Varkenslapjes

Varkenslapjes zijn een heerlijk en makkelijk te bereiden gerecht. Ze zijn lekker sappig en smaken heerlijk met een knapperige korst. In dit recept worden de varkenslapjes gebakken in een pan met wat olie en kruiden. Deze varkenslapjes zijn een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond.

Ingrediënten:

– 4 varkenslapjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

3. Voeg de varkenslapjes toe aan de pan en bak ze aan beide kanten goudbruin.

4. Bestrooi de varkenslapjes met knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper.

5. Leg de varkenslapjes in een ovenschaal en zet de schaal in de oven.

6. Bak de varkenslapjes in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn.

7. Serveer de varkenslapjes met een salade of aardappelpuree.

Varkenslapjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven