Vanillesaus

Vanillesaus is een heerlijke zoete saus die perfect past bij allerlei desserts. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig en je kunt de saus zo zoet of zoet maken als je zelf wilt. Hieronder volgt het recept voor vanillesaus.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels boter

– 2 eetlepels bloem

– 1 kopje melk

– 2 eetlepels suiker

– 1 theelepel vanille-extract

Bereidingswijze:

1. Smelt de boter in een kleine pan op middelhoog vuur.

2. Voeg de bloem toe en roer goed.

3. Voeg de melk toe en roer totdat het een glad mengsel is.

4. Voeg de suiker en het vanille-extract toe en roer totdat alles goed gemengd is.

5. Laat de saus op laag vuur koken totdat het dikker wordt.

6. Serveer de saus warm bij desserts.

Vanillesaus

Geef een reactie

Schuiven naar boven