Upside down pineapple cake

Upside down pineapple cake is een heerlijke, tropische taart die perfect is voor een zomerse picknick of een verjaardagsfeestje. Deze taart is gemaakt met ananas, suiker en boter, en heeft een heerlijke, karamelachtige topping. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Hieronder staat het recept voor een heerlijke upside down pineapple cake.

Ingrediënten:
– 2 blikken ananasringen
– 1/2 kopje suiker
– 1/2 kopje boter
– 1 kopje bloem
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 2 eieren
– 1/2 kopje melk

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden.

2. Vet een 9-inch springvorm in met boter.

3. Leg de ananasringen in de bodem van de springvorm.

4. Smelt de boter in een kleine kom en voeg de suiker toe. Roer tot het een karamelachtige substantie is.

5. Giet de karamel over de ananasringen.

6. In een andere kom, meng de bloem, bakpoeder en zout.

7. Voeg de eieren, melk en boter toe aan de bloemmengsel en roer tot het een glad beslag is.

8. Giet het beslag over de ananasringen.

9. Bak de taart gedurende 30-35 minuten, of totdat een tandenstoker er schoon uitkomt.

10. Laat de taart afkoelen voordat je hem uit de springvorm haalt.

11. Serveer de taart warm of koud. Geniet ervan!

Upside down pineapple cake

Geef een reactie

Schuiven naar boven