Tortelloni verdi ricotta e spinaci

Tortelloni Verdi Ricotta e Spinaci is een heerlijke Italiaanse pasta gevuld met ricotta en spinazie. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd kunt bereiden. De combinatie van de romige ricotta, de knapperige spinazie en de smaakvolle saus maken dit gerecht tot een heerlijke maaltijd. Volg deze stappen om deze heerlijke Tortelloni Verdi Ricotta e Spinaci te maken.

Ingrediënten:

– 500 gram tortelloni verdi
– 500 gram ricotta
– 500 gram spinazie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel boter
– 1 eetlepel gedroogde oregano
– 1 eetlepel gedroogde basilicum
– 1 eetlepel gedroogde peterselie
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Breng een grote pan met water aan de kook. Voeg de tortelloni toe en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie en boter in een grote koekenpan. Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut.

3. Voeg de spinazie toe en bak 2 minuten. Voeg de oregano, basilicum, peterselie, zout en peper toe en bak nog 1 minuut.

4. Voeg de ricotta toe en roer goed door. Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.

5. Giet de tortelloni af en voeg toe aan de ricotta-spinazie saus. Roer goed door en laat nog 5 minuten zachtjes koken.

6. Serveer de Tortelloni Verdi Ricotta e Spinaci meteen.

Tortelloni verdi ricotta e spinaci

Geef een reactie

Schuiven naar boven