Tom ka kai

Tom Ka Kai is een Thaise kippensoep die wordt gekenmerkt door zijn heerlijke smaak en aromatische geur. Het is een heerlijke, licht pittige soep die gemakkelijk thuis te maken is. Deze versie van Tom Ka Kai is een klassieke, authentieke versie die je zeker zal smaken.

Ingrediënten:

– 2 kippenbouten

– 2 liter kippenbouillon

– 2 eetlepels Thaise rode currypasta

– 2 eetlepels vissaus

– 2 eetlepels palmsuiker

– 2 eetlepels limoensap

– 2 eetlepels gember, fijngehakt

– 2 eetlepels knoflook, fijngehakt

– 2 eetlepels koriander, fijngehakt

– 1 rode chilipeper, fijngehakt

– 1 kleine ui, fijngehakt

– 1 kleine wortel, in dunne plakjes

– 1 kleine courgette, in dunne plakjes

– 1 kleine blokje kokosmelk

– 1 eetlepel korianderzaad

– 1 eetlepel komijnzaad

– 1 eetlepel kurkuma

– 1 eetlepel korianderpoeder

– 1 eetlepel zout

– 1 eetlepel peper

– 1 eetlepel gedroogde basilicum

– 1 eetlepel gedroogde oregano

– 1 eetlepel gedroogde tijm

– 1 eetlepel gedroogde rozemarijn

– 1 eetlepel gedroogde salie

– 1 eetlepel gedroogde dragon

– 1 eetlepel gedroogde peterselie

– 1 eetlepel gedroogde selderij

– 1 eetlepel gedroogde laurierblaadjes

– 1 eetlepel gedroogde citroenmelisse

– 1 eetlepel gedroogde citroengras

– 1 eetlepel gedroogde citroenverbena

– 1 eetlepel gedroogde citroenbalm

– 1 eetlepel gedroogde citroenkruid

– 1 eetlepel gedroogde citroenmelisse

– 1 eetlepel gedroogde citroenverbena

– 1 eetlepel gedroogde citroenbalm

– 1 eetlepel gedroogde citroenkruid

– 1 eetlepel gedroogde citroenmelisse

– 1 eetlepel gedroogde citroenverbena

– 1 eetlepel gedroogde citroenbalm

– 1 eetlepel gedroogde citroenkruid

– 1 eetlepel gedroogde citroenmelisse

– 1 eetlepel gedroogde citroenverbena

– 1 eetlepel gedroogde citroenbalm

– 1 eetlepel gedroogde citroenkruid

– 1 eetlepel gedroogde citroenmelisse

– 1 eetlepel gedroogde citroenverbena

– 1 eetlepel gedroogde citroenbalm

– 1 eetlepel gedroogde citroenkruid

– 1 eetlepel gedroogde citroenmelisse

– 1 eetlepel gedroogde citroenverbena

– 1 eetlepel gedroogde citroenbalm

– 1 eetlepel gedroogde citroenkruid

– 1 eetlepel

Tom ka kai

Geef een reactie

Schuiven naar boven