Surimi garnalen

Surimi garnalen zijn een lekkere en gezonde manier om vis te eten. Ze zijn gemaakt van krab, maar hebben een smaak en textuur die lijkt op die van garnalen. In dit recept worden de surimi garnalen gebakken met knoflook, citroen en kruiden, waardoor ze een heerlijke smaak krijgen. Dit is een eenvoudig en snel recept dat iedereen kan maken.

Ingrediënten:

– 200 gram surimi garnalen
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Doe de surimi garnalen in een ovenschaal.

3. Voeg de knoflook, olijfolie, citroensap, paprikapoeder, zout en peper toe en meng alles goed.

4. Bak de surimi garnalen in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Serveer de surimi garnalen warm met een salade of rijst.

Surimi garnalen

Geef een reactie

Schuiven naar boven