Spinazie met zalm

Spinazie met zalm is een heerlijke combinatie van smaken. De zalm is lekker sappig en de spinazie geeft een frisse bite. Dit recept is eenvoudig te maken en is een perfecte maaltijd voor een drukke dag.

Ingrediënten:

– 200 gram spinazie

– 2 zalmmoten

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 eetlepel citroensap

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel paprikapoeder

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de zalmmoten op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie.

3. Bestrooi de zalmmoten met knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper.

4. Bak de zalmmoten in de oven gedurende 15 minuten.

5. Verwarm intussen de olijfolie in een koekenpan en voeg de spinazie toe.

6. Bak de spinazie gedurende 5 minuten, of totdat de spinazie gaar is.

7. Voeg het citroensap toe en breng op smaak met zout en peper.

8. Verdeel de spinazie over twee borden en leg hierop de gebakken zalmmoten.

9. Serveer direct.

Eet smakelijk!

Spinazie met zalm

Geef een reactie

Schuiven naar boven