Slowcooker vegetarisch

Slowcooker vegetarisch is een heerlijke manier om een gezonde maaltijd te bereiden. Het is eenvoudig, veelzijdig en vereist weinig tijd. Met de slowcooker kun je een verscheidenheid aan ingrediënten combineren om een smakelijke, voedzame maaltijd te maken. In dit recept gebruiken we een combinatie van groenten, kruiden en kikkererwten om een heerlijke vegetarische slowcooker maaltijd te maken.

Ingrediënten:

– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 wortels, in plakjes
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 blik kikkererwten, uitgelekt
– 1 blik tomatenblokjes
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel kurkuma
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook gedurende 5 minuten tot ze zacht zijn.

2. Voeg de wortel, paprika, kikkererwten, tomatenblokjes, komijnpoeder, kurkuma, paprikapoeder, zout en peper toe. Roer goed om alles te combineren.

3. Verplaats het mengsel naar de slowcooker en voeg 500 ml water toe.

4. Zet de slowcooker aan op laag vuur en laat het gerecht 4-5 uur sudderen.

5. Serveer de slowcooker vegetarische maaltijd met rijst of brood.

Slowcooker vegetarisch

Geef een reactie

Schuiven naar boven