Scrambled eggs

Scrambled eggs is een heerlijk ontbijt dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een eenvoudig gerecht dat je kunt variëren met allerlei ingrediënten. In dit recept gaan we scrambled eggs maken met een paar extra ingrediënten.

Ingrediënten:

– 4 eieren
– 2 eetlepels melk
– 1 eetlepel boter
– 1/4 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1/4 theelepel knoflookpoeder
– 1/4 theelepel paprikapoeder
– 1/4 theelepel uienpoeder
– 1/4 theelepel oregano
– 1/4 theelepel basilicum

Bereidingswijze:

1. Klop de eieren in een kom en voeg de melk toe.

2. Verwarm de boter in een koekenpan op middelhoog vuur.

3. Voeg de eieren toe aan de pan en klop ze met een vork.

4. Voeg de kruiden toe en roer goed door.

5. Laat de eieren zachtjes koken totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de scrambled eggs met wat extra kruiden en een stukje brood.

Eet smakelijk!

Scrambled eggs

Geef een reactie

Schuiven naar boven