Schelvis

Schelvis is een heerlijk en gezond vissoort die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke schelvis kunt maken met een knapperige korst en een sappig binnenste.

Ingrediënten:

– 4 schelvisfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de schelvisfilets op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper.

3. Bak de schelvisfilets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

4. Serveer de schelvis met een salade of groenten naar keuze.

Eet smakelijk!

Schelvis

Geef een reactie

Schuiven naar boven