Rode puntpaprika

Rode puntpaprika is een heerlijke, veelzijdige groente die je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je rode puntpaprika kunt bereiden met een heerlijke, kruidige smaak. Deze rode puntpaprika is een perfecte bijgerecht voor een avondmaaltijd of een lekkere snack.

Ingrediënten:

– 2 rode puntpaprika’s, in stukken gesneden

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de stukken paprika in een ovenschaal.

3. Voeg de olijfolie, knoflookpoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper toe en meng alles goed.

4. Zet de ovenschaal in de oven en bak de paprika’s gedurende 20 minuten.

5. Haal de ovenschaal uit de oven en serveer de rode puntpaprika warm.

Rode puntpaprika

Geef een reactie

Schuiven naar boven