Remoulade saus

Remoulade saus is een klassieke Franse saus die vaak wordt gebruikt als dip voor vis, gefrituurde gerechten of als smaakmaker voor salades. Het is een heerlijke saus die gemakkelijk thuis te maken is. Hieronder volgt een recept voor remoulade saus.

Ingrediënten:

– 1 kop mayonaise

– 2 eetlepels mosterd

– 2 eetlepels gesneden augurk

– 1 eetlepel Worcestershire saus

– 1 eetlepel citroensap

– 1 eetlepel fijngehakte peterselie

– 1 eetlepel fijngehakte bieslook

– 1 eetlepel fijngehakte ui

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel paprikapoeder

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Meng alle ingrediënten in een kom.

2. Breng op smaak met zout en peper.

3. Roer goed om alles te combineren.

4. Laat de saus minstens een uur staan in de koelkast om de smaken te laten intrekken.

5. Serveer de saus bij vis, gefrituurde gerechten of als dip voor salades.

Remoulade saus

Geef een reactie

Schuiven naar boven