Regenboog taart

Regenboog taart is een leuke en kleurrijke manier om een feestje te vieren. Deze taart is eenvoudig te maken en zal zeker een hit zijn bij jouw gasten. Met deze stap-voor-stap instructies kun je een heerlijke regenboog taart maken.

Ingrediënten:
– 500 gram bloem
– 2 theelepels bakpoeder
– 250 gram suiker
– 4 eieren
– 250 ml melk
– 125 ml olie
– 1 theelepel vanille extract
– 6 kleuren voedselkleurstof

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Meng de bloem, bakpoeder en suiker in een kom.

3. Voeg de eieren, melk, olie en vanille extract toe en mix tot een glad beslag.

4. Verdeel het beslag in 6 gelijke delen en voeg aan elk deel een andere kleur voedselkleurstof toe.

5. Vet een springvorm in en verdeel de 6 kleuren beslag in de vorm.

6. Bak de taart in de oven gedurende 30-35 minuten.

7. Laat de taart afkoelen en garneer met poedersuiker of slagroom.

Geniet van je regenboog taart!

Regenboog taart

Geef een reactie

Schuiven naar boven