Quesadilla kaas

Quesadilla kaas is een heerlijk Mexicaans gerecht dat gemakkelijk te maken is. Het is een perfecte snack of maaltijd voor een drukke dag. Het is ook een geweldige manier om restjes kaas te gebruiken. Hier is een recept voor quesadilla kaas dat je in een mum van tijd klaar hebt.

Ingrediënten:

– 2 tortilla’s
– 1/2 kop geraspte kaas
– 1/4 kop fijngesneden ui
– 1/4 kop fijngesneden paprika
– 1/4 kop fijngesneden tomaat
– 1/4 kop fijngesneden koriander
– 1 eetlepel olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg een tortilla op een bakplaat en bestrijk deze met olijfolie.

3. Verdeel de kaas, ui, paprika, tomaat en koriander over de tortilla.

4. Leg de andere tortilla erbovenop en druk deze aan.

5. Bak de quesadilla in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de kaas gesmolten is.

6. Haal de quesadilla uit de oven en snijd deze in stukken.

7. Serveer de quesadilla met zout en peper naar smaak.

Eet smakelijk!

Quesadilla kaas

Geef een reactie

Schuiven naar boven