Puntpaprika courgette

Puntpaprika courgette is een heerlijke, gezonde maaltijd die je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een lekkere combinatie van smaken en kleuren, waardoor het een geweldige optie is voor een snelle lunch of diner. In dit recept gebruiken we puntpaprika, courgette, ui, knoflook, olijfolie, zout en peper om een heerlijke maaltijd te maken. Met deze ingrediënten kun je een heerlijke maaltijd maken die je in een mum van tijd klaar hebt.

Ingrediënten:

– 2 puntpaprika’s, in blokjes gesneden
– 1 courgette, in blokjes gesneden
– 1 ui, in dunne ringen gesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de blokjes paprika en courgette op een bakplaat en bestrooi met de ui, knoflook, olijfolie, zout en peper.

3. Rooster de groenten in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn.

4. Serveer de puntpaprika courgette warm met wat extra olijfolie en zout en peper naar smaak.

Puntpaprika courgette

Geef een reactie

Schuiven naar boven