Pasta vegetarisch

Pasta is een heerlijk en veelzijdig gerecht dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke vegetarische pasta kunt maken. Deze pasta is gevuld met een heerlijke mix van groenten, kaas en kruiden. Het is een perfecte maaltijd voor een avondje thuis of als je gasten hebt. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 500 gram pasta
– 2 uien, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 2 paprika’s, in blokjes
– 1 courgette, in blokjes
– 2 tomaten, in blokjes
– 100 gram geraspte kaas
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook op middelhoog vuur gedurende 2-3 minuten.

3. Voeg de paprika, courgette en tomaten toe en bak nog eens 2-3 minuten.

4. Voeg de kruiden toe en breng op smaak met zout en peper.

5. Voeg de gekookte pasta toe en meng alles goed door elkaar.

6. Verdeel de pasta over 4 borden en bestrooi met de geraspte kaas.

7. Serveer direct en geniet ervan!

Pasta vegetarisch

Geef een reactie

Schuiven naar boven