Pasta tonijn

Pasta tonijn is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een heerlijke combinatie van tonijn, pasta en een saus van tomaten, uien en knoflook. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke dag, omdat het zo snel en gemakkelijk te bereiden is. Hieronder volgt het recept voor pasta tonijn.

Ingrediënten:

– 250 gram pasta

– 2 blikken tonijn in olie

– 2 uien, fijngesneden

– 2 teentjes knoflook, fijngesneden

– 2 blikken tomatenblokjes

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel oregano

– 1 theelepel basilicum

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de uien en knoflook toe. Bak de uien en knoflook tot ze zacht zijn.

3. Voeg de tomatenblokjes, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed. Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.

4. Voeg de tonijn toe en roer goed. Laat het geheel nog 5 minuten zachtjes koken.

5. Voeg de gekookte pasta toe en roer goed. Laat het geheel nog 5 minuten zachtjes koken.

6. Serveer de pasta tonijn direct.

Pasta tonijn

Geef een reactie

Schuiven naar boven