Paksoi –

Paksoi is een veelzijdige groente die vaak wordt gebruikt in Aziatische gerechten. Het is een lekkere, knapperige groente die een heerlijke smaak heeft. In dit recept wordt paksoi gebruikt om een heerlijke, gezonde maaltijd te maken.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels olijfolie

– 2 teentjes knoflook, gehakt

– 1 ui, gehakt

– 1 paksoi, in dunne plakjes

– 2 eetlepels sojasaus

– 1 eetlepel sesamolie

– 1 theelepel suiker

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel gemalen peper

– 1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een wok of grote koekenpan.

2. Voeg de knoflook en ui toe en bak tot de ui glazig is.

3. Voeg de paksoi toe en bak nog een paar minuten.

4. Voeg de sojasaus, sesamolie, suiker, zout en peper toe en roer goed om.

5. Laat het geheel nog een paar minuten bakken.

6. Serveer met de geroosterde sesamzaadjes.

Paksoi –

Geef een reactie

Schuiven naar boven